Blog

CATIFES BY PAPPELINA

Les catifes  PAPPELINA , es caracteritzen perquè un producte com una catifa,  que dóna mals de cap pel tema de neteja, al·lèrgies,… a moltíssima gent, en PAPPELINA, tot això està resolt. Aquí us deixem la explicació de tot plegat:

BON MATERIAL
Nomès utilitzen  ftalatos i PVC no tòxics certificats, aprovats por REACH®.

FÀCIL DE NETEJAR
Rentat a mà o a màquina, sense centrifugar, a 30 ° C. També es pot netejar amb un drap humit. Són fàcils d’aspirar i secar en humit. Les catifes de mides més grans, es poden netejar en rentadores d’alta pressió, les bandes de plàstic amb les que es teixeix el producte són resistents al color i no es blanquegen al rentar-les amb detergent.

HIPOAL·LERGÈNICA
La catifa és higiènica, no absorbeix líquids i no genera pols. Ideal per a persones amb al·lèrgies o asma , així com entorns on la neteja és un factor important.

RESISTENT ALS UV
Les nostres catifes són molt resistents a la llum solar i als raigs UV. Les proves  de resistencia a la pintura s’han portat a terme d’acord amb la normativa internacional  ISO 105-A05, d’on les catifes obtingueren el resultat 4 de 5, on la nota més alta és 5. 

RESISTENTE A L’AIGUA 
Una catifa Pappelina és repelent a l’aigua i es seca 60 minutos desprès del rentat. Ideal per a qualsevol habitació. Per exemple: entorns de cuina, rebedor, entrada, oficina, banys, habitacions infantils i ambients exteriors. 

FUNCIONALITAT ESTUPENDA 
No hi ha restriccions d’on usar les catifes. És un ús decoratiu, però és suau caminar, és reversible, es pot usar en interiors i exteriors, es troba ferma en superfícies dures i funciona molt bé en calefacció radiant. Ampla gamma de colors, mides, dissenys,.. vol dir que no tindrà problema en trobar la seva PAPPELINA.