LA SIVELLA

LA SIVELLA és una sabateria, ubicada al c/ Gorria, 4 de Sant Carles de la Ràpita.

El projecte fou un gran repte, per lo que suposava convertir un espai de menys de 45m2 en una sabateria, tenint en compte que calia ubicar: l’aparador, la zona d’atenció, un espai on poder provar les sabates i un petit provador.

En aquest petit espai on el magatzem és el 75% del total de la superfície, el primer pas que es va donar va ser obrir al màxim l’espai i desar com a únic espai tancat, el lavabo. Mitjançant el mobiliari es van cobrir les necessitats de magatzem: un armari de 2m d’alçada, mòduls baixos amb portes amb la doble funció d’aparador i magatzem i una vitrina per a la bijuteria i petits complements.

El colors suaus en parets i mobiliari i la entrada de llum natural, son elements característics de LA SIVELLA.   La combinació d’ elements foscos amb altres de més clars i la combinació de llum més tècnica, amb la làmpara  que presideix el taulell (un escriptori de fusta amb acabat envellit), donen una sensació de neutralitat,  per donar protagonisme als productes que estan a la venda.

L’equip de doblespai ens hem encarregat del projecte, la coordinació de l’obra, la il·luminació, l’interiorisme, el mobiliari i la retolació.


  • La Sivella
  • La Sivella
  • La Sivella
  • La Sivella
  • la sivella
    La Sivella