Termes i condicions de venda

TERMES I CONDICIONS DE VENDA

Els següents termes i condicions de venda, regulen les operacions de venda del lloc web www.doblespai.com, del que DOBLESPAI CB és titular.
Fer una comanda implica l’acceptació dels termes i condicions de venda que a continuació s’exposen.

1. Descripció del productes ofertats

DOBLESPAI CB  es compromet a descriure els productes de forma acurada, incloent totes les dades de que disposa (color, mida, material, etc) que donen una aproximació de la realitat. Per a casos concrets verificar tota la informació contactant amb DOBLESPAI CB mitjançant correu a info@doblespai.com.
Cal que comprovi que els productes s’adapten al espai de que disposa, així com l’accés als mateixos (portes, escales, passadissos, ascensors). No s’admetran devolucions per aquesta causa.
Tingui en compte que els diferents contrastos de reproducció digital dels navegadors no podem garantir la definició exacta del color. El color que veu en pantalla pot diferenciar-se lleugerament del producte sol·licitat. No s’admetran devolucions per aquestes causes.

2. Preus i termini de pagament

Els preus de cada producte són els indicats al web, llevat d’error. DOBLESPAI CB  es reserva el dret de modificar els preus en cas d’error tipogràfic, pujades de preus dels proveïdors, nous impostos o situacions similars.
Tots els preus inclouen l’IVA.
El transport es calcula en funció de l’import total de la comanda. Els ports a les Illes Balears, es calculen apart. No fem enviaments a les Illes Canaries.
No està inclòs el cost del muntatge per als productes que ho requereixin.
El pagament és realitzarà en el moment de realitzar la comanda. La factura s’enviarà via mail.

3. Forma de pagament i seguretat

La forma de pagament és mitjançant tarjeta acceptada per la passarel·la de pagament del web, en aquest cas PAY PAL o per transferència bancària
Les seves dades bancàries només seran conegudes per la entitat bancària que és la que realitza la gestió de cobrament i asseguren la seguretat de les transaccions.
Per la seva seguretat, DOBLESPAI CB no disposa de les seves dades bancàries.

4. Termini d’entrega

El termini d’entrega indicat a la descripció del producte és aproximat, ja que aquest pot variar en funció de la comanda realitzada, stock del proveïdor, la zona geogràfica i l’agència de transport. DOBLESPAI CB és compromet enviar la comanda en el menor temps possible. Les comandes amb diversos productes, preferentment s’enviaran en un sol enviament, considerant el termini d’entrega més llarg d’entre els productes de la comanda.
Mitjançant la confirmació de comanda, DOBLESPAI CB li comunicarà via mail el termini d’entrega estimat. En cas de retràs se li comunicarà degudament.
El termini d’entrega indicat sempre és en dies laborables i comença a computar en el moment de la confirmació de pagament de la comanda.

5. Enviament i recollida local

En el moment de realitzar la comanda, es pot escollir entre l’enviament per agència de transport o bé recollida al nostre local. El client ha de notificar qualsevol detall per facilitar la entrega.
Agència de transport:
DOBLESPAI CB únicament fa enviaments a Espanya peninsular i Illes Balears (Illes Balears, es pressuposta enviament, un cop acceptat pel client procedim a l’enviament) No servim a les Illes Canaries
El servei de tranport per a mobiliari és a peu de carrer. No s’inclou la entrega a domicili ni muntatge; es pot sol·licitar  el servei de montatge a info@doblespai.com
Les entregues que no es puguin efectuar per dificultats d’accès correran a càrrec del client tan l’anada com la tornada.
Recollida local:
DOBLESPAI CB es posarà en contacte amb el client per acordar la data i hora de recollida al local.
El local està situat al c/ Sant Isidre, 79 Baixos Dreta. 43540 Sant Carles de la Ràpita.

6. Servei de muntatge

El servei de muntatge no està inclòs en el preu de la web. Així i tot, el client pot sol·licitar pressupost del servei de muntatge possant-se en contacte amb DOBLESPAI CB via info@doblespai.com.

7. Devolucions

Conforme a la llei vigent d’ordenació del comerç minorista, es fixa un plaç de 7 dies des de la data de recepció del producte per a la seva devolució, sense al·legar causa alguna i rebre la devolució del preu pagat.
El client comunicarà la devolució a DOBLESPAI CB, via mail a info@doblespai.com, adjuntant una fotografia del producte.  No s’acceptaran devolucions transcorregut el plaç de 7 dies. Sense fotografia no podem tramitar la devolució.
El producte no haurà estat usat ni muntat.
El client es farà càrrec de les despeses de devolució i retornarà el producte en el mateix estat i condicions en que el va rebre, emprant l’envoltori original preferentment.
DOBLESPAI CB comprovarà el bon estat del producte i en cas afirmatiu procedirà al seu abonament usant el mateix mitjà de pagament usat en la compra.
No s’abonaran productes que no estiguin en les mateixes condicions en que foren rebuts.

8. Incidències i productes defectuosos

En el moment de rebre la comanda, el client ha de comprovar que l’embalatge no presenti cap deteriorament. En cas contrari cal fer-ho constar en el document que haurà de signar en el moment de rebre la comanda.
En cas que el contingut presenti alguna incidència, el client disposa d’un termini màxim de 24 hores des de l’entrega per a notificar la incidència a DOBLESPAI CB mitjançant mail a info@doblespai.com, adjuntant una fotografia del producte.  Transcorregut el termini de 24h, s’enten que el contingut està en bon estat. Sense fotografia no podem tramitar la incidència.
DOBLESPAI CB valorarà la incidència i li comunicarà la possible substitució o devolució del producte el més ràpid possible.

9. Garantia

Tots els productes de DOBLESPAI CB tenen una garantía de d’un any a partir de la data d’entrega. Per a fer valer la garantía, pot  dirigir-se a DOBLESPAI CB via mail a info@doblespai.com o bé directament al fabricant del producte. Recordi que haurà de presentar la factura per confirmar la data de la compra.

10. Servei d’atenció al client

Per qualsevol dubte, consulta o incidència pot posar-se en contacte amb DOBLESPAI CB mitjançant correu electrònic a info@doblespai.com.

11. Situacions de força major

DOBLESPAI CB es reserva el dret a cancel·lar, variar o suspendre la operació de venta si es produeixen situacions que estan fora del nostre control com incendi, inundacions, tempestes, col·lapses, terratrèmols, disturbis, hostilitats, indisponibilitat de materials i qualsevol altre factor fora del control de DOBLESPAI CB, no fent-se càrrec de qualsevol situació negativa que això provoqui.

12. Drets de Propietat Intel·lectual i Industrial

La totalitat d’aquest lloc Web es troba protegida per les lleis espanyoles internacionals sobre propietat Intel·lectual i Industrial. Així mateix, el contingut d’aquest lloc Web també té la consideració de programa d’ordinador per tant se li aplica tota la legislació espanyola i comunitària vigent concernent.
Els drets de propietat intel·lectual dels continguts cedits al nostre lloc Web són propietat dels seus respectius autors. La resta són propietat de DOBLESPAI CB.
Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d’aquest lloc Web sense el permís escrit exprés de DOBLESPAI CB.

 13. Jurisdicció i Lleis aplicables

Qualsevol controvèrsia relativa als termes i condicions de venda, a l’ús i accés a aquest lloc Web, així com qualsevol relació entre vostè com Usuari – Visitant i DOBLESPAI CB, es regirà per la legislació espanyola, renunciant expressament les parts al fur que els correspongui, i sotmetent-se als Jutjats i Tribunals d’Amposta.