Blog

CORTINES

 

 

 

 

 

 

 

El tema cortines, és un dels què juntament amb les catifes, preocupa més als nostres clients, quan venen a la botiga.
Quin teixit escollim?
Quin sistema de cortina?
Com es neteja?
.. i així molts més. El millor és anar pas per pas!! i no atabalar-se

El primer que hem de saber: On va la cortina?
Tot seguit passem a saber si és cortina per a una finestra, per a una sortida-entrada a algun pati, terrassa, balcó,.. : saber això és important, perquè tots els sistemes de cortina no serveixen per a tot. Una cortina en confecció convencional, no queda bé en una finestra, per una senzilla raó, li treiem tota la caiguda de la cortina fins a terra. En una finestra, el sistema ideal és: una cortina enrotllable, una cortina paquetto o estor, una veneciana de lames metàl·liques o de fusta, una cortina nit i dia, … quina escollir, ja depèn de l’estil de la vivenda i necessitats dels clients. També depèn de si la finestra té persiana, de la distancia d’aquella finestra amb els veins, de la orientació de la vivenda,..

En portes i finestres que van del sostre fins a terra, queden molt més boniques les cortines confeccionades de manera clàssica tipus ona perfecta, pales,.. però depèn de l’estil o del tipus d’espai, una enrotllabe o una cortina de lames verticals, també funciona molt bé. El que ajuda a decidir el tipus de cortina, és si és una porta que dóna a un lloc de molt de trànsit, com per exemple en una porta que dona a una terrassa o un pati que té molt d´ús, és molt més pràctic una cortina amb confecció ona perfecta, pales, ollaos, de lames vertical,.. ja que és molt més pràctica per accedir, Una cortina enrotllable o un paquetto, seria millor per una finestra de dalt a baix, però que no tinguès accès enlloc.

El teixit a escollir és depenent de si és un lloc amb molta llum natural, poca llum, si ens interessa tenir privacitat amb els veïns,..

La neteja de la cortina, és la clau per decidir el teixit. No és el mateix una cortina en una cuina, que una cortina en un despatx, sala d’estar,…

El client ha de donar tota la informació que pugui i el professional, ja s’encarrega de fer-li arribar totes les opcions per ajudar -lo a decidir, és l’avantatge de tenir un espai com una botiga, showroom, per estar ben assessorats