Blog

M A N E L R O S a doblespai

Manel Ros Nofre. Tortosa, 1990.

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, el 2012. Treballa entre Barcelona, Tortosa, Sant Carles de la Ràpita i Milano, ciutat on acaba els estudis a l’Accademia di Belle Arti di Brera.

Desenvolupa els seus projectes des d’una perspectiva interdisciplinar, considera qualsevol mitjà d’expressió susceptible d’esser usat per donar cos a una idea o projecte. La seva forma de provedir segueix la estel.la de l’art conceptual, el treball d’arxiu, el collage, la poesia visual i també el món publicitari. La iconografia que ofereix la cultura de masses, materials i objectes del passat, són els que ell agafa en moltes ocasions per evidenciar els roles que de vegades passen desapercebuts en la nostra societat, revisar-los i retornar-los aquesta aura de contradicció i qüestionament.

L’abús de poder, l’alta cultura, la identitat sexual, la bellesa, el masclisme, la religió, la naturalesa, la injusticia social o els rols que regeixen la forma de vida occidental, són alguns dels temes on es recolzen les seves intervencions. Agafa tot el que ja està, per donar-li un gir, per tornar-li la particular visió sobre això a la resta i preguntar-lis el perquè de les coses. Explorar tot aquest material aportant una pinzellada de reflexió, portar-lo fins al racó més íntim del seu ésser per retornar aquesta fragilitat que està en el ressó que ressona en la seva mirada, en la teva mirada.

Amb aquesta declaració, nomès cal dir.. que no us podeu perdre l’exposició de moment, permanent, de Manel Ros a DOBLESPAI.

 

http://cargocollective.com/manelrosnofre/

  • Exposició Manel Ros'14 Collage fotogràfic