Dormitori a La Ràpita

PROJECTE DORMITORI PRINCIPAL A  LA RÀPITA

En aquest dormitori vam obrir els ulls als clients, amb una opció de distribució que ells no s’ esperaven.

Els clients no estaven còmodes amb la distribució de dormitori que tenien. Una distribució marcada per una instal·lació elèctrica que es van trobar feta. En el moment que s’hi van instal·lar a la nova casa ja tenien clar que aquella distribució no era la correcta, però amb el pas del temps es pensaven que s’hi acostumarien i no va ser així.

Amb l’ajuda de doblespai els hi vam donar una distribució de dormitori que els va encantar. Una habitació amb molta llum natural donava peu a tenir una distribució diferent. El llit es va quedar al mig de l’habitació, el capçal es va convertir per una part en llibreria i per l’altra en un sabater. Tant el capçal com les tauletes de nit, les va fer el fuster segons el projecte que li vam passar.

Pel que fa a la instal·lació elèctrica, es van marcar punts de llum al sostre en la zona de l’armari i amb aplics led al capçal.

En aquest projecte també es van fer altres treballs com: lacar les portes dels armaris amb un color RAL que vam escollir i també vam col.locar-hi unes cortines confeccionades a mida i amb la roba que més li va agradar al client.

Doblespai ens hem encarregat de la distribució de l’espai, l’elecció dels colors i cortines,  i el servei de venda i muntatge del mobiliari.